tag:blogger.com,1999:blog-1255002627787159407.post8215198441325704705..comments2024-03-25T04:15:01.554-07:00Comments on Kropla Oliwy: Najprostsze gofryKropla Oliwyhttp://www.blogger.com/profile/08297409040471296363noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1255002627787159407.post-52251728991662698232014-11-22T12:33:03.060-08:002014-11-22T12:33:03.060-08:00Smacznie ;)Smacznie ;)Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1255002627787159407.post-60870658665466308132014-11-22T12:24:39.026-08:002014-11-22T12:24:39.026-08:00Białka lepiej się ubiją jeśli będą miały temperatu...Białka lepiej się ubiją jeśli będą miały temperaturę pokojową. Ale przyznam szczerze, że nie raz ubijałam je bezpośrednio po wyjęciu z lodówki. Nigdy jakoś nie zwracałam na to szczególnej uwagi. Zawsze się ubiły. Najlepiej ubijać białka w szklanym naczyniu i żółtko musi być dokładnie oddzielone od białka. Aaa i białka nie lubią się z tłuszczem:) Możesz za to dodać odrobinę octu. Nie polecam soli bo destabilizuje białko:) Pozdrawiam!Kropla Oliwyhttps://www.blogger.com/profile/08297409040471296363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1255002627787159407.post-4825591962579105852014-11-22T12:14:48.521-08:002014-11-22T12:14:48.521-08:00Mi ubijanie białek nigdy nie wychodzi... Czy ubija...Mi ubijanie białek nigdy nie wychodzi... Czy ubijałaś zimne jajka czy w temperaturze pokojowej? KamilaAnonymousnoreply@blogger.com