wtorek, 17 czerwca 2014

Warsztaty Broil King- Podsumowanie

Ostatnio zaniedbałam bloga...ale tyle się działo, że na tę część mojego życia zabrakło czasu. Nie znaczy że nie gotowałam. Gotowałam i to dość intensywnie. Miałam okazję brać udział w warsztatach kulinarnych pod Warszawą których organizatorem był Broil King a twarzą całego eventu Charles Daigneault. Bardzo cieszę się, że zostałam doceniona przez jury i zaproszona na warsztaty. To dla mnie duże wyróżnienie, zwłaszcza kiedy zobaczyłam w jakim towarzystwie się znalazłam. Mimo absolutnie fatalnej pogody grille rozgrzały się do czerwoności i było naprawdę ciekawie. To dla mnie pierwszy tego rodzaju "event". I dzięki temu nabrałam trochę więcej "kulinarnej pewności siebie". Wiem też ile pracy jeszcze przede mną. Jedno jest pewne. Grille są genialne (nie, nikt nie kazał mi tego napisać) i doszłam do wniosku, że można grillować naprawdę wszystko. I taki jest właśnie plan na najbliższy czas:)



1 komentarz: