piątek, 4 lipca 2014

Kanapka z wędzoną makrelą w dwóch wersjach

Z wędzonej makreli najprościej zrobić pastę. Ale..ja dziś kompletnie zaszalałam:) Dwie wersje kanapki i prawdę mówiąc nie wiem która smakuje mi bardziej. Pierwsza wersja dla fanów bobu druga sera pleśniowego. Obie wersje są pyszne i szybkie. Naprawdę warto je zrobić i zdecydować która jest tą ulubioną:)





















Składniki:
Kanapka 1:
makrela
ugotowany bób
bryndza
oliwa
chleb oczywiście:)

Kanapka 2:
garść rukoli
kilka plastrów sera pleśniowego
oliwa
chleb

Wykonanie:
Składniki obu kanapek ułóż na chlebie. Ja użyłam oliwy zamiast masła i dodatkowo polałam odrobiną oliwy całą kanapkę.

Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz